23948sdkhjf

Vinduesfabrikker indleder partnerskab

Indehaverne bag Vrøgum-Svarre og PT Vinduer & Døre har investeret i hinandens virksomheder og går nu i gang med et samarbejde, hvor der tænkes i nye baner.
Vrøgum-Svarre har en stærk position i udlandet, mens PT Vinduer & Døre er i besiddelse af et moderne produktionsapparat.

Disse styrker har de to virksomheders ejere, Frans Vindbjerg og Poul Pedersen, besluttet at forene, og derfor skal Vrøgum-Svarre fremover varetage alle salgsaktiviteter, mens PT Vinduer & Døres fabrik i nordjyske Aabybro overtager dele af Vrøgum-Svarres træ- og træ/alu-produktion.

På kort sigt betyder det færre ansatte på Vrøgum-Svarres fabrik i Oksbøl og flere ansatte på PT’s fabrik i Aabybro.

- Produktion i Danmark er udfordrende på grund af et højt omkostningsniveau, og fordi en del store konkurrenter har udflaget deres produktion til Polen og Baltikum, hvilken sætter et historisk lavt prisniveau på det danske marked. Det tvinger os til at tænke i nye baner. Frem for hver især at forsøge på en udflagning, har vi således valgt at gå sammen i et samarbejde, og dermed kombinere en stor eksportandel med moderne effektiv produktion, og derved fastholde produktionen i Danmark, siger indehaver Frans Vindbjerg fra Vrøgum-Svarre.

Han forklarer, at fabrikken i Oksbøl fremover primært skal fokusere på fremstillingen af Svarre-vinduet, som udvikler sig meget positivt.

På salgssiden vil kunderne fortsat have den samme indgang til virksomhederne, som de kender i dag. Der er således ikke ændret på hverken kontaktpersoner, telefonnumre eller mailadresser. Den eneste forskel er, at de to virksomheder nu har et bredere produktprogram på hylderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078