23948sdkhjf

VVS’erne skal kende deres besøgstid

VVS-installatørerne skal gribe de muligheder, som en genindførsel af BoligJob-ordningen indebærer, lyder opfordringen fra brancheorganisationen Veltek.
- Det er nu VVS-installatøren skal kende sin besøgstid for at få det optimale ud af den BoligJob-ordning, som vi alle forventer træder i kraft om kort tid med tilbagevirkende kraft for hele 2013. Forstår VVS installatøren derimod ikke, at det er nu mulighederne er der, ja, så bliver det leverandørerne af vinduer og isolering, der løber med markedet. Og det er jo helt forkert, når de løsninger VVS installatøren tilbyder, har en væsentligt hurtigere tilbagebetalingstid end mange andre forbedringer af ejendommen.

Det siger direktør i brancheorganisationen Veltek, Willy Goldby, der har fulgt forhandlingerne om en ny BoligJob-ordning på tætteste hold.

Det store spørgsmål er ikke længere, hvornår ordningen genindføres, men om den indføres med tilbagevirkende kraft, og om landets sommerhuse også omfattes, for at sikre beskæftigelsen i landets tyndt befolkede egne.

Indblik i de løsninger kunderne efterspørger
- Den installatør, der virkelig vil noget med sin forretning, tager personalet med til fagudstillingen VVS’13 i Odense. Det er her, de ser de løsninger, som forbrugerne vil efterspørge her og nu. Det handler om at hjælpe forbrugerne til med de rigtige løsninger at opnå energimæssige besparelser, der kan mærkes på budgettet, fastslår brancheforeningens daglige leder.

Fagudstillingen VVS’13 finder sted i dagene fra den 17. til 19. april i Odense Congress Center. Her præsenterer knap 170 udstillere de nyeste løsninger. Arrangørerne venter, at udstillingen bliver besøgt af mellem 7.500 og 8.000 fagfolk fra hele landet.

Udover de seneste løsninger har publikum mulighed for deltage i Energiens Torv, der er en foredragsrække med 26 indlæg om energirigtige løsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094