23948sdkhjf

Plan for 7.800 m² udvidelse af Jyllingecentret

Nyt lokalplanforslag vil give mulighed for at opføre nye centerbygninger på henholdsvis 5.200 m² og 2.600 m² samt 52 nye boliger.
Lokalplanforslaget betyder i korte træk, at Jyllingecentret kan udvide med en tilbygning ud mod rundkørslen og lave en separat bygning til centerformål og sundhedshus øst for tankstationen.

Tilbygningen mod rundkørslen giver adgang til de nye butikker fra p-pladsen og fra en plads, der bliver anlagt ud mod rundkørslen. Bygningerne kan opføres i en eller to etager og må højest blive på 5.200 m², mens den separate bygning må udgøre 2.600 m².

Forslaget betyder også, at der kan opføres 48-52 nye boliger i rækker, der går fra nord mod syd på arealet øst for centret. Boligerne kan opføres i to etager med mulighed for altaner på første sal og små haver i stueetagen. Boligerne må tilsammen højest blive på 5.000 m².

Arkitektonisk sammenhæng med de eksisterende bygninger
Selve udvidelsen af centret skal ifølge det nye forslag have store glaspartier mod nord og øst og arkitekturen i både centerudvidelsen og boligerne skal harmonere bedre med det eksisterende center.

Når centret bliver udvidet og boligerne bygget, skal parkeringsarealet syd og øst for centret udvides, så der i alt bliver minimum 353 p-pladser. Herudover er der reserveret et areal til yderligere 35 p-pladser.

Den offentlige høring fra den 20. marts til den 14. maj og der bliver et borgermøde den 9. april fra 19 til 21 på Jyllinge Skole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094