23948sdkhjf

Balslev og Skala løber med midtjysk SKI-projekt

Når Silkeborg Kommune i løbet af 2013 skal have etableret nye solcelleanlæg, bliver det med Skala Arkitekter som arkitektoniske bagmænd.
I slutningen af november offentliggjorde Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) vinderne af sit største specialistudbud nogensinde. 70 virksomheder, herunder 9 konsortier, udgør det felt af rådgivere, som de offentlige bygherrer kan bruge til bygge-, anlægs- og planlægningsopgaver i de kommende år.

Læs også: Mega-udbud har fundet sine vindere

Skala Arkitekter i Horsens havde i forbindelse med udbuddet allieret sig med fynske Praksis og københavnske TNT, og sammen lykkedes det at komme med på hele ni delaftaler. Nu er den første konkrete opgave kommet i hus i Silkeborg, hvor Skala – som underrådgiver for Balslev Rådgivende Ingeniører – skal være med til at etablere solcelleanlæg på offentlige byggerier i hele Silkeborg Kommune.

- Vi har været spændte på at se omfanget af SKI-aftalerne. Nu har vi fået vores første opgave i hus, og det beviser, at vi får noget ud af det hårde arbejde og de høje ambitioner, vi lægger for dagen, siger direktør Kurt Ankjær.

Silkeborg Kommune har i alt bevilget 25 mio. kr. til etablering af solcelleanlæg, som skal stå klar inden årets udgang. Opgaven tager udgangspunkt i kommunens klimaplan og skal bidrage til at imødekomme den med hensyn til reduktion af kommunens co2-udledning.

- Det er glædeligt at få lov til at bidrage til en udførelsen af en ambitiøs klimaplan, så nu glæder vi os til at komme i arbejdstøjet, tilføjer Skala-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093