23948sdkhjf

Multicenter på tegnebrættet i Egtved

Går alt efter planen kan byggeriet af et nyt stort multicenter i Egtved begynde til maj 2014.
Det skriver Vafo.dk.

I dag er aktiviteterne omkring Egtved Hallen meget opdelt, og et af formålene med et nyt multicenter i den sydjyske by er blandt andet at samle aktiviteterne og skabe et fælles samlingspunkt.

- Fremadrettet har byer med Egtveds størrelse brug for et multicenter, så de ikke svinder hen, siger Jørn Gade fra haludvalget til Vafo.dk.

Byggeriet af det nye multicenter, der endnu ikke er endeligt vedtaget, skal efter planen gå i gang til maj 2014 og stå færdigt ti måneder senere.

Bæredygtighed og genanvendelse er centrale gloser i planlægningen af det kommende byggeri. Genanvendelse af den gamle hal og installation af solceller er således med i planerne for byggeriet. Ingeniørerne undersøger desuden muligheden for at lave et nul-energihus, skriver Vafo.dk.

Det kommende byggeri får 12 mio. kroner i støtte fra Vejle Kommune, mens resten skal hentes fra investorer og byens borgere. Omfanget af byggeriet afhænger således af, hvor mange penge det lykkedes at samle ind.

Jørn Gade fra haludvalget i Egtved understreger dog over for Vafo.dk, at der, uanset hvor mange penge det lykkedes at samle ind, skal bygges en ny hal i Egtved.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094