23948sdkhjf

Ny direktør til Alvent

Jacob Hess-Skjærven er udnævnt som ny administrerende direktør i det sjællandske entreprenørfirma Alvent A/S, hvor han afløser den hidtidige direktør Steen Pedersen.
Jacob Hess-Skjærven, der er diplomingeniør fra DTU, har været ansat i Alvent A/S siden 2001 – først som projektingeniør, siden som projektleder og de seneste tre år som tilbudschef. Han overtog i 2010 aktiemajoriteten i Alvent A/S fra sine forældre ved et generationsskifte.

Jacob Hess-Skjærven afløser Steen Pedersen, som har sagt ja tak til et job som Senior Vice Precident/Head of Real Estate i Kirkbi A/S. Samtidig med sin fratræden afhænder Steen Pedersen sin ejerandel i Alvent A/S, men forsætter i bestyrelsen.

- Det fulde generationsskifte kommer lidt hurtigere, end vi planlagde for tre år siden, men det passer fint ind i den overordnede udvikling for Alvent A/S. Bestyrelsen samt medarbejdere har fuld tillid til, at Jacob kan forsætte den positive udvikling for Alvent A/S, der blandt andet resulteret i en rekordomsætning i 2012, siger bestyrelsesformand Jens Hess-Nielsen.

Ny tilbudschef
I forbindelse med at Jacob Hess-Skjærven indtager direktørstolen, er Torben Correll Pedersen blevet ansat som ny tilbudschef i Alvent A/S. Han kommer fra Glenco A/S og har de seneste 14 år arbejdet med tilbudsgivning og projektledelse inden for ventilation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096