23948sdkhjf

Våbenhvile hos TK Development

Bestyrelsesformand Niels Roth kan ånde lettet op, efter at to storaktionærer har trukket et krav om formandsskifte tilbage.
De to storaktionærer Storm Capital og Strategic Capital har ellers luftet kraftig kritik af TK Developments bestyrelse efter flere år med dårlige regnskaber. Faktisk var sagen kørt så langt ud, at de to kapitalfonde ønskede en ekstraordinær generalforsamling med det formål at vælte bestyrelsen. Ifølge Børsen har de to kapitalfonde nu trukket det krav tilbage.

- Vi har haft tid til at snakke med selskabet om det her, og ud fra de møder har vi vurderet, at Niels Roth fortsat kommer til at være en god bestyrelsesformand, siger, partner i Storm Capital, Morten E. Astrup, til Børsen.

Det var meningen, at han selv skulle indtræde som bestyrelsesformand, mens Kim Mikkelsen fra Strategic Capital skulle være menigt bestyrelsesmedlem. Nu går de to i stedet begge efter menige bestyrelsesposter.

Bestyrelsesformand Niels Roth bekræfter, at dialogen med de to utilfredse aktionærer er intensiveret, men han afviser, at der er indgået en aftale om, at de to indtræder i selskabets bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094