23948sdkhjf

Cramo sætter rammerne for 3. halvleg

Fodboldfabrikken er åbnet på Odense Havn med tre indendørs fodboldbaner. Omklædning og 3. halvleg foregår i pavilloner opstillet af Cramo.
Efter 2½ år med masser af fodbold på små baner med bander og net over i Kødbyen i København er Fodboldfabrikken nu rykket mod vest til Odense Havn. Her er fabrikken indrettet med baner i en tidligere korn- og foderstoflade og med reception, omklædning og café i lejede pavilloner fra Cramo A/S.

Projektkonsulent Ole Henriksen fra Cramo A/S var med fra den indledende fase af forberedelserne til byggeriet.

- Vi arbejdede ud fra nogle idéer fra begyndelsen, men havnede et helt andet sted. Fodboldfabrikkens folk blev meget begejstrede for muligheden for panoramavinduer i pavillonerne ud mod Odense Å og for fleksibiliteten i pavillonløsningen. Der var en del udfordringer med at leve op til de kommunale krav til byggeriet, og så ligger det kun fem meter fra å-bredden, så vi har sat spuns i forbindelse med fundamentet, fortæller Ole Henriksen.

Kendte modulløsningerne fra olieindustrien
- Jeg kendte modulløsningerne og Cramo fra min tid i olieindustrien, og for os passer det perfekt. Det giver et lidt råt og rustikt udtryk udefra og er samtidig rigtig hyggeligt og pænt indvendigt. Samtidig er det en løsning, som vi kan finansiere ud af driften. Alle ved jo, hvor vanskeligt det er at få finansieret byggeri i dag. Vi er specialister i at drive Fodboldfabrikken, men ikke i at bygge og drive ejendom, forklarer direktør Lars Kruse, der er daglig leder af Fodboldfabrikken og har de to tidligere landsholdsspillere Brian Laudrup og Lars Høgh blandt medejerne.

- Samtidig er det jo fleksibelt. Hvis Fodboldfabrikken i Odense ikke skulle blive en succes, kan Cramo hente modulerne igen, og omvendt får vi brug for udvidelse, så kan vi få sat flere moduler op, tilføjer Lars Kruse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094