23948sdkhjf
Del siden

DS Elcobyg A/S

DS Elcobyg har over 50 års erfaring med at producere betonelementer til alle former for byggeri.

Anvendelse af et moderne og ikke mindst fleksibelt produktionsapparat kombineret med en stor stab af stabile og erfarne medarbejdere sikrer en produktion af betonelementer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

<img src="/picture?id=9098" border="0" />

Det fleksible produktionsapparat gør, at det alene er kunden, der bestemmer designet. Hos DS Elcobyg er der ingen standardmoduler, der sætter grænser for den arkitektoniske udfoldelse.

Derfor har vi taget konsekvenserne af, at det er detaljerne der skiller det smukke byggeri fra det almindelige, hvorfor der er taget behørigt hensyn til såvel den mindste detalje som byggeriets arkitektoniske helhed. Dette sætter os i stand til at producere meget komplicerede byggerier til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Produktprogrammet hos DS Elcobyg omfatter:

Facadeelementer:
- Sandwichelementer
- Facadeplader

Vægelementer:
- Betonvægge
- Bagmursvægge
- Trykvægge

Søjler:
- Rektangulære søjler
- Runde betonsøjler
- Flexsøjler

Bjælker:
- Bjælker

Altanplader:
- Altanplader
Diverse elementer:

Specialelementer:
- Proofex Engage

Farver og overflader:
- Graphic Concrete
- Marlon Elementpuds

Hos DS Elcobyg går vi ikke på kompromis med kvaliteten og leveringssikkerheden. Som den første danske beton-elementfabrik blev DS Elcobyg i 1994 certificeret i henhold til ISO 9001 standarden.

Når du vælger DS Elcobyg som leverandør af beton-elementer, udføres opgaven både hurtigt og til en attraktiv pris, hvad enten der er tale om standardelementer eller skræddersyede betonelementer. Læs om samarbejdet med DS Elcobyg.

DS Elcobyg blev som den første danske betonelementfabrik certificeret i henhold til ISO 9001 Standarden. DS Elcobygs kvalitetsmålsætning er at kunne projektere, producere og levere betonelementer, som opfylder kunders og myndigheders krav.

DS Elcobyg A/S
Hadsundvej 8
9500 Hobro
Danmark
CVR nummer: DK35982310
P nummer: 1001740555

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281