ComSystem A/S

er specialister i trådløs datatransmission; der bl.a. omfatter automatik, processtyring og industrielle applikationer. Vi er agent for og forhandler af produkter fra førende producenter af datatransmissions- og netværksudstyr, såvel trådløst som kabelbaseret.

Vi leverer professionelle løsninger, som tager udgangspunkt i kundens behov og som i størst muligt omfang baseres på standardsystemer og med hardware fra nogle af markedets førende leverandører.

ComSystem besidder specialviden inden for områder som f.eks. LAN-løsninger, automation, processtyring (SRO), dataopsamling(datalogning), radiofjernstyring af kraner og hydraulik, RFID, mobiltelefonsystemer GSM/GPRS/EDGE/3G/4G og differentiel GPS. Mikrobølge datalinks 1Gbit/s eller mere. Videre har ComSystem en betydelig kompetance omkring professionelle videoovervågningssystemer ofte i kombination med trådløs overførsel af videobilleder.

ComSystem implementerer totalløsninger inden for netværkssystemer og radiosystemer.

Vi har en række dygtige specialister til rådighed, herunder supportere, ingeniører og teknikere

ComSystem A/S, en danskejet ingeniørvirksomhed, blev stiftet af direktør Claus Hofman-Bang i 1992. Selskabet blev grundlagt på baggrund af direktørens mangeårige erfaring inden for mobilradiobranchen.

Fakta om ComSystem A/S

Adresse
ComSystem A/S
Porthusvej 9B
3490 Kvistgård
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Helsingør Kommune

Telefon: +45 49139693

Fax: +45 49139603

CVR nummer: DK15687630

P nummer: 1000960816

Certifikater: ATEX, CE, TÜV

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Claus Hofman-Bang Claus Hofman-Bang
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 49139693

Comsystem Info

Kai Brahe
Stilling: Salgsingeniør

Send til en kollega

0.205