Scanenergi A/S

Spild af tid er slemt. Spild af energi er næsten værre. Det er i hvert fald mere håndgribeligt, hvad det betyder for virksomhedens bundlinje. Hver dag spildes der millioner af kilowatt-timer rundt omkring i danske virksomheder. Ligesom der hvert år spildes millioner af kroner på svingende energipriser. Vi beskæftiger os med at minimere spildet.

Hver dag hjælper vi virksomheder med at minimere deres energiomkostninger ved at rådgive om og implementere energibesparelser, så de kan nedbringe energiomkostningerne og forbedre konkurrencekraften.

I tæt samarbejde med vores kunder implementerer vi energioptimeringsprojekter, og vi tilbyder forskellige modeller for finansiering. Kunder og projekter kan variere meget i størrelse – men omdrejningspunktet er altid, at vi tilpasser produkter og services efter den enkelte virksomheds behov. Vi fokuserer på at minimere vores kunders energiomkostninger på en måde og inden for en tidsramme, der passer dem. Vi starter med at få et overblik over forbruget og dernæst sætter vi ind over for de værste energityve, hvor man med mindst mulig investering får størst muligt udbytte.

Og det fortsætter vi med, for energioptimering består ikke i en enkelt handling, men af mange større og mindre løbende projekter, der tilsammen giver en stor gevinst.

Det er tilfældigvis og heldigvis også en fordel for klimaet og resten af verden.

Fakta om Scanenergi A/S

Adresse
Scanenergi A/S
Finsensvej 3
7430 Ikast
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Ikast-Brande Kommune

Telefon: +45 99929000

CVR nummer: DK21191809

P nummer: 1004754714

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lars Bundgaard Klemensen

Pernille Byrgesen
Stilling: Marketing Projektleder
Direkte telefon: +45 30163696

Send til en kollega

0.216