Alectia A/S

Med 100 års historie er ALECTIA en af Danmarks førende rådgivningsvirksomheder. Vores varemærke er rådgivning, der kombinerer høj faglighed med en indgående forståelse for kundens forretning. I det spændingsfelt tilbyder vi bæredygtige og tværfaglige løsninger, der skaber varig værdi for vores kunder – både i Danmark og resten af verden. Vi er specialiseret i en række brancher og sektorer og løser opgaver inden for byggeri og anlæg, hospitaler, farmaceutisk industri, bryggerier, mejerier, fødevarer, ledelse, sundhed og arbejdsmiljø samt vand, energi og miljø.

Vi har udviklet os fra at være en ren ingeniørvirksomhed til en vidensvirksomhed med en lang række specialkompetencer inden for procesteknologi, arbejdsmiljø, forretningsudvikling, byggeri, vand, energi og miljø. Med udgangspunkt i vores stærke kompetencer fungerer vi som betroet rådgiver for virksomheder og organisationer, der søger innovative løsninger.

Tværfagligt projektarbejde
En væsentlig forudsætning for den kvalitet, der kendetegner ALECTIA er evnen til at lede og styre store projekter sikkert fra start til slut. Vi har i dag 30 projektledere, der er certificeret efter den internationale IPMA standard, og flere er på vej.

Vi prioriterer tværfagligt samarbejde på vores projekter, fordi vi mener, det giver de bedste løsninger på vores kunders udfordringer. Derfor trækker vi på medarbejdere fra forskellige faggrupper, når vi skal løse en opgave.

Bæredygtighed
ALECTIA vil bidrage til bæredygtig udvikling i vores kunders forretning, og vi vil drive en virksomhed baseret på principperne i den tredobbelte bundlinje. Vores tilgang til bæredygtighed er strategisk og forretningsorienteret. Vi er tilsluttet FNs Global Compact, fordi det giver os en internationalt anerkendt referenceramme for såvel vores rådgivning som udviklingen af vores egen virksomhed.

Faglig udvikling
Som vidensvirksomhed er ALECTIAs samarbejde med forsknings- og uddannelsesmiljøerne en væsentlig del af vores strategi. Vi har valgt at investere i et omfattende ph.d. program, som bringer den nyeste viden ind i vores rådgivning og giver os mulighed for at sætte vores præg på rådgivningsbranchens udvikling.

ALECTIA er samtidig Danmarks største arbejdsmiljørådgiver, vi har stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Læs mere om vores Arbejdsmiljøuddannelse og arbejdsmiljøkurser

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Leverandør-kompetencer

Fakta om Alectia A/S

Adresse
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 88191000

CVR nummer: DK22278916

P nummer: 1003009343

Ansatte: 700

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne-Sofie Tafbrup

Fritjof Fuglesang
Afdeling: Kommunikation
Stilling: Studentermedhjælper
Direkte telefon: +45 22 222 119

Kursus afdelingen
Afdeling: Ledelse, sundhed og arbejdsmiljø
Stilling: Markedsføringskoordinator
Direkte telefon: +45 88191800

Marie Svendsen
Stilling: Kommunikationskonsulent

Rikke Thorslund Vindberg
Afdeling: Kommunikation
Stilling: Kommunikationskonsulent

Send til en kollega

0.321