23948sdkhjf
Del siden

Dan-How Perforation ApS

Dan-How Perforation ApS har over 44 års erfaring med mikroperforering af prælakeret stål og aluminium. Vores produktion er moderne, automatiseret og baseret på kontinuerlig perforering af coils med specialkonstruerede værktøjer. Med speciale indenfor mikroperforering kan vi imødekomme dine specifikke krav til dine perforeringsønsker. Vi står klar til at hjælpe dig.

Dan-How Perforation ApS' kunder findes blandt alle forbrugere af tyndplade f.eks. producenter af persienner, solafskærmninger, ventilation, filtre og metallofter. Også belysningsindustrien anvender i stigende omfang perforerede plader af prælakerede eller anodiserede materialer. På det seneste er perforering i plast til medicinalindustrien kommet til.

Dan-How Perforation ApS bestræber sig på at være en levende og interessant arbejdsplads, der giver godt arbejdsmiljø, udfordringer og en behagelig atmosfære for de ansatte.

Materialer til perforering
Perforering kan foretages i materialer af aluminium og stål. Har De ønsker til andre materialer, bedes De kontakte os for nærmere undersøgelse af mulighederne.

Vore stanseautomater kan håndtere coils med bredder fra 15 mm til 400 mm. Materialetykkelsen vil afhænge af det valgte materiale, huldiameter samt perforeringsbredde.

Materialerne må ikke være profilerede.
Hvis det ønskes, kan materialet være forsynet med beskyttelsesfolie.

Dan-How Perforation ApS
Cikorievej 6
5220 Odense SØ
Danmark
CVR nummer: DK37394254
P nummer: 1021087498
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.252