Lema A/S

LEMA A/S er en moderne maskinfabrik med speciale i kundetilpassede løsninger inden for metalforarbejdning. Ved at kombinere mere end 30 års erfaring med den nyeste teknologi fokuserer LEMA på at minimere afstanden mellem kunde og løsning. Uanset om opgaven er stor og kompleks eller lille og enkel.

Nøgleordet i alle løsninger fra LEMA er fleksibilitet. Såvel maskinpark som medarbejdere er eksperter i kundetilpasning, hurtig omstilling, små og mellemstore serie samt kort leveringstid.

De primære kundegrupper er elektronikvirksomheder, inventarfirmaer, møbelfabrikker og industrivirksomheder. Foruden fremstilling af beslag med stans- og snitværktøjer producerer LEMA også komplekse kabinetter med flot finish samt opsvejste konstruktioner i plader og rør.

Med et solidt netværk af underleverandører kan LEMA desuden tilbyde en lang række af efterbehandlingsmuligheder: f.eks. lakering, forkromning, fornikling, forzinkning, aluksering, anodisering, galvanisering, tampontryk og silketryk.

Lidt historie...
Historien om LEMA begyndte i 1972, da fabrikant Bjarne Levinsen stiftede LEMA Værktøjs- og Maskinfabrik i en kælder i Århus. Frem til midt i 1990erne fokuserede virksomheden primært på stansning og værktøjsfremstilling. Lennart Levinsen begyndte hos LEMA i 1992 og overtog direktørposten efter sin far i 1997, hvorefter der er investeret massivt i maskinparken med blandt andet fuldautomatisk revolverstanser og CNC-styrede kantbukkere. Lennart Levinsen købte LEMA i 1999 og har siden da forandret kernekompetencerne fra stansning og værktøjsfremstilling til pladebearbejdning og fremstilling af rørkonstruktioner.

Fakta om Lema A/S

Adresse
Lema A/S
Skæringvej 105
8520 Lystrup
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87438090

Fax: +45 87438091

CVR nummer: DK29532729

P nummer: 1012263933

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jakob Stautz
Stilling: Adm. direktør

Send til en kollega

0.227