SafeLight a/s

SafeLight a/s er din professionelle partner inden for sikkerhedsbelysning, talevarsling og automatisk brandventilation, brand- og røggardiner samt komfortventilation.

Som landets førende udbyder af produkter og løsninger, der redder liv og værdier i kritiske situationer, findes vores produkter og løsninger overalt i landet - en position som forpligter, og som vi er stolte af at have opnået i tæt samarbejde med vores kunder og samhandelspartnere.

Virksomhedens medarbejdere består primært af teknikere som stærk- og svagstrømsingeniører samt elinstallatører, stærkstrømsteknikere og elektronikteknikere alle med stor erfaring og faglig stolthed, - enkelte har været i branchen i over 25 år.

Vi har som den eneste udbyder i Danmark, egenproduktion af nogle serier inden for flugtvejsbelysning og panikbelysning. Det gør os i stand til at levere kundetilpassede løsninger inden for sikkerhedsbelysning i alt fra plast til elegant design i rustfrit stål. Derudover samarbejder vi med nogle af Europas førende producenter. Vi kan i dag tilbyde vores kunder en totalløsning indenfor alle vores produktområder.

SafeLight a/s står for kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser med høj faglig rådgivning og efterfølgende service.

Fakta om SafeLight a/s

Adresse
SafeLight a/s
Stensgårdvej 21 N
5500 Middelfart
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 63417786

CVR nummer: DK33240074

P nummer: 1016355255

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Connie Fallesen

Send til en kollega

0.143