Kinnan A/S

Kinnan leverer bæredygtige produkter indenfor klima og varmeanlæg. Vi sætter kunden i fokus og sørger for at opfylde kundens forventninger.

20 år med kvalitet til det danske marked
Kinnan har i over 20 år været generalagent af Panasonic- luftvarmepumper og -luftkonditionering. Kinnan sælger kvalitetsprodukter som altid giver den rette temperatur, behagelig køl om sommeren og dejlig varme i vinterhalvåret.

Det har lige fra begyndelsen været et hovedfokus for os at levere kvalitetsprodukter, og derfor har vi nøje udvalgt en række produkter, som vi ved fungerer selv under de meget omskiftelige tilstande, det danske klima byder på.

Kinnan gør noget aktivt ved CO2-problematikken
I en tid hvor der såvel nationalt som internationalt er et stort fokus på CO2-problematikken, er vi stolte over at kunne være blandt de første og bedste til at levere energibesparende løsninger af høj kvalitet og med lang levetid.

Vi tror på, at det er vigtigt at være på forkant med udviklingen, og derfor udvider vi løbende vores sortiment med nye og andre typer af energivenlige varmekilder. På den baggrund begyndte vi i 2010 at forhandle luft/vand varmepumper, og i 2011 lancerede vi vores første solcelleanlæg.

Autoriserede og erfarne forhandlere sikrer en høj kvalitet
Som generalagent tager vi ansvar for teknisk kvalitet, dokumentation, teknisk support, markedsføring, hurtige leverancer, reservedele og udvikling af produkter i eget værksted. Det indebærer, at vi udelukkende arbejder med autoriserede installatører i hele Danmark, som har de nødvendige kvalifikationer for at sikre at vores kunder altid kan føle sig trygge og tilfredse.

Fakta om Kinnan A/S

Adresse
Kinnan A/S
Dalsagervej 25
8250 Egå
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86178700

Fax: +45 86178706

CVR nummer: DK29837961

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Holm

Send til en kollega

0.221