Edutasia A/S

Hos Edutasia har vi mere end 20 års erfaring med at udvikle IT-kurser, der virker. Vi tilbyder kurser inden for en lang række standardsystemer fra leverandører som SAP, Microsoft, Adobe og Autodesk, og vi sætter en ære i at tilpasse alle vores kurser til forskellige læringsstile.

Uanset, om du som HR-chef skal finde den rette uddannelsespartner til en hel medarbejderstab eller som privatperson vil styrke dine egne færdigheder og øge chancerne for at få drømmejobbet, har vi det rette kursus eller den rette pakke til dig. Vores kurser tilbydes både som enkeltmoduler, i pakker eller som skræddersyede virksomhedsløsninger, så der er noget for ethvert behov. Kurserne tilgås nemt enten via Edutasia LMS eller via dit eget system.

Vi tror på, at mennesker lærer bedst på deres modersmål, og derfor arbejder vi løbende på at tilbyde vores kurser på en række fremmedsprog. Alle SAP-kurser og Microsoft Office-kurser er på nuværende tidspunkt tilgængelige på dansk og engelsk. Besøg vores engelsksprogede hjemmeside for adgang til engelske moduler, eller kontakt os for mere information om virksomhedsløsninger med flere sprogpakker.

Her kan du læse mere om vores samlede kursusudbud.

Fakta om Edutasia A/S

Adresse
Edutasia A/S
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 70108020

CVR nummer: DK21860905

P nummer: 1005265414

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.233