SustainSolutions ApS

SustainSolutions er en ”one-stop shop”, der tilbyder samlede løsninger inden for energirenovering.

SustainSolutions sælger, monterer og finansierer løsninger inden for:

• Ventilation og indeklima (SustainAir)
• Belysning (SustainLight)
• Tekniske installationer (SustainTech)

SustainSolutions er en søstervirksomhed til Smith Innovation ApS, der siden 2009 har arbejdet målrettet med byggeriets udvikling og kommercialiseringen af forsknings- og udviklingsprojekter. SustainSolutions’ løsninger udspringer af udviklingsprojektet Decentral Komfort (støttet af Markedsmodningsfonden), hvor en række parter, herunder DTU BYG, Ebmpapst Danmark og PLH arkitekter, har udviklet nye ventilationsløsninger. Etableringen af SustainSolutions er således kulminationen på en langsigtet strategisk satsning i Smith Innovation.

Vores tilgang
SustainSolutions tilbyder en ny tilgang til energirenovering. Det betyder, at vi samler erfaringer med nye energiteknologier, et bredt netværk af samarbejdspartnere og en ny forretningsmodel kombineret i ét unikt tilbud til kunden.
I SustainSolutions arbejder vi for at gøre byggeriet både grønnere, sundere og mere økonomisk bæredygtigt. Vi kombinerer dyb og kompetent erfaring fra byggebranchen med en bred og åben tilgang til det at skabe resultater inden for energirenovering med gevinster, der både kan mærkes som besparelser på el- og varmeregningen og ikke mindst mærkes i et forbedret indeklima.

Fakta om SustainSolutions ApS

Adresse
SustainSolutions ApS
Rønnegade 1, 5. sal
2100 København Ø
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 72200866

CVR nummer: DK32337740

P nummer: 1018448803

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Katja Pryds Katja Pryds
Direkte telefon: +45 40 98 44 55

Send til en kollega

0.169