23948sdkhjf
Del siden

Menard GmbH

MENARD anvender gennemprøvede og fremtidsorienterede jordforbedringsteknikker, med fokus på bæredygtighed.
Vi er specialister i jordforbedring og grundforstærkning, men med fokus på at optimere hele projektet. Vores løsninger udvikles derfor med henblik på at kunne gavne hele projektet, både økonomisk og bæredygtighedsmæssigt.

Vores teams anvender innovative løsninger, der eliminerer behovet for dybe fundamenter eller store udskiftninger, som der er tradition for. MENARD har siden sin begyndelse, i 1957, været med til at opfinde, udvikle og implementer mange af de teknikker, der nu bruges i vid udstrækning verden over, herunder udstyr, designmetoder og kvalitetskontrol. Vi sigter mod at fortsætte denne rejse ved at foreslå innovative løsninger, der hjælper med at bygge mere effektivt på udfordrende grunde.

MENARD tilbyder en bred vifte af teknikker og processer, så vi kan skabe sikre og stabile løsninger til jeres kommende projekt, uafhængig af jordbundsforholdene. Fra design til bygning har vi erfaring med alle former for infrastruktur, herunder havne, lufthavne, motorveje, jernbaner, bygninger, lager, logitisk, og energi.

Vi er i konstant udvikling, så vi altid kan tilbyde den bedste løsning.  Dermed perfektionerer vi vores procedurer for at forbedre undergrunden, optimerer vores processer og åbner nye lokationer for at være endnu tættere på dine projekter. 

Ud over disse stærke lokale bånd drager MENARD fordel af global ekspertise, der gør det muligt at gennemføre store internationale projekter i alle dele af verden. Virksomheden er vokset fra en familievirksomhed til i dag at beskæftige mere end 1.200 medarbejdere over hele verden. Vi sætter deres velbefindende først og har gjort sikkerhed til vores prioritet. Det er mere end en virksomhedsværdi, det er en sindstilstand, en positiv holdning, der gør os i stand til at præstere endnu bedre.

Bæredygtighed i fokus - Less is MORE 

"Less is More" - tanken bygger på at vi skal kunne skabe mere med mindre. Hos MENARD er søgningen efter den optimale løsning og besparelse af ressourcer en reel grundtanke, som vores virksomhed er baseret på. Vores stifter Louis Ménard opfandt pressiometerforsøget og gjorde det derpå hurtigere og nemmer af få data om jordens egenskaber.

"Less is MORE" afspejler sig også i vores teknikker, bl.a. vores  CMC®-metode der anvender et specialdesignet snegle, der fortrænger jorden og ikke udvinder den. Det betyder, at der ikke er nogen opgravning og derfor ikke behov for bortskaffelse og ekstern genbrug. Dette er især fordelagtigt i forurenet jord, men også en godt alternativ til dyre pælefunderinger.

Vores mål er altid at bruge teknologier og materialer, der har så lidt indvirkning på miljøet som muligt.

Menard Danmark, er en del af Menard GmbH, der er Menard's Tyske afdeling med hovedkontor i Seevetal ved Hamborg.
 

Menard GmbH
Hittfelder Kirchweg 2
21220 Seevetal
Tyskland
CVR nummer: DE224197128
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.25