Symetri A/S

Symetri er industriens stærkeste sparringspartner indenfor CAD, CAM og PDM

Autodesk Gold Partner
Symetri er Autodesk Gold Partner på software til både mekanisk konstruktion og design, og til arkitekt og byggerisektoren.

Med 3D softwaren Inventor som udgangspunkt for Digitale Prototyping leverer og supporter Symetri den samlede pakke af 2D og 3D programmer, der sikrer at dit produkt kommer hurtigt fra ide til slutkunde.

På byggerisiden forhandler og rådgiver Symetri omkring BIM, Autodesk Revit, og Facility management. Vores kursuscenter er certificeret af Autodesk, og er baseret på en 20 års erfaring med Autodesk programmerne til byggeri og arkitektur.

Udvikling af tillægsprogrammer
Det er Symetri's mål at vore kunder skal have det ypperste indenfor software til de respektive industrier.
En af vore kernekompetencer er derfor udvikling af tillægsprogrammer (Naviate og iToolbox) til Autodesk pakken, som gør det nemt og effektivt, at designe, udvikle og projektere.

Vidensdeling og sikring af know-how
Suppleres CAD løsningen med PLM sikres det, at den udvikling der finder sted i jeres virksomhed også bliver delt internt og at jeres dokumentation er tilgængelig til fremtidigt brug.

Som Autodesk Gold Partner er Symetri autoriseret på højeste niveau til at supportere Autodesk Vault, Vault Workgroup, Vault Collaboration og Vault Professional på alle områder.

Også med programmet Meridian fra hollandske BlueCielo er din virksomhed sikret den bedste kompetence, idet Symetri, der indtil 4. april 2016 var Cad-Q - siden 1999 har supporteret og udviklet på Solution Partner niveau.

I dag er Symetri et stort firma med over 300 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Finland, Sverige, Norge og England landets stærkeste Autodesk Goldpartner, Meridian Solution Partner og GibbsCam distributør.

Som kunde hos Symetri er du sikret en seriøs og kompetent sparringspartner, der tænker i totalløsninger og udfordringer. Vi har vore kunder i fokus, og alle løsninger sker med udgangspunkt i dialog, da det er gennem sparring de bedste resultater opnås.

Fakta om Symetri A/S

Adresse
Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 70107110

CVR nummer: DK13737436

P nummer: 1000616432

Ansatte: 350

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anisette Christoffersen Anisette Christoffersen
Afdeling: Horsens
Stilling: Administration

Anne Marie Robenhagen
Afdeling: DK
Stilling: Field Marketing

Eva Merete Larsen
Afdeling: København
Stilling: Account Manager
Direkte telefon: +45 44221411

Jane Næsby
Afdeling: København
Stilling: Marketing konsulent

Malene Lyngesen Grønne
Afdeling: Horsens
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 76281403

Send til en kollega

0.295