23948sdkhjf
Del siden

A-Consult Agro A/S

A-Consult er specialisten i miljøsikre betontanke. Vores målgruppe er både landbruget og industrien, hvor der er behov for sikker opbevaring af husdyrgødning og spildevand samt hvor der er behov for fremstilling af biogas.

A-Consult er international leverandør med hovedsæde ved Skive og med datterselskaber i Tyskland og England. Produktionen af betonelementer udføres på fabrikker i Danmark, Tyskland og England.

Vores produktportefølje omfatter:
- Agri-Tank: som er designet for landbrug og biogasindustri.
- Aqua-tanken: til rent vand, spildevand, slam o.a. og er designet specifikt til individuelle krav til brug indenfor både den industrielle sektor og offentlige sektor.
- Tankoverdækning der kan monteres på alle typer af tanke – nye og gamle.

Ud fra mange års erfaringer inden for betonelementindustrien påbegyndte A-Consult i 1986 fremstillingen af præfabrikerede betontanksystemer, som var 100 % sikre mod udsivning og som med minimal vedligeholdelse kunne holde i mange år.

Visionen udsprang af ønsker om at yde et konstruktivt bidrag til at beskytte miljøet og samtidig forøge udnyttelsen af de ressourcer der indeholdes i husdyrgødning og i spildevand således at disse igen på en hensigtsmæssig måde kunne omsættes og indgå i naturens eget kredsløb.

Gennem hårdt udviklingsarbejde med specialister og forskere blev skabt nye, bestandige samlingsdetaljer i form af patenterede EPDM-lister, valgt indvendig placering af stålkablerne i betonelementerne og lavet sikre og robuste konstruktioner som siden har vist sig til fulde at indfri visionerne og ambitionerne.

I dag er der opført mere end 7.500 tanke i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Holland, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ukraine, England & Irland og de mange års erfaringer har vist at visionen holdt og fortsat holder vand.

A-Consult Agro A/S
Fabriksvej 8
7800 Skive
Danmark
CVR nummer: DK30807464
P nummer: 1013552882
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297