23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Produkttræning hos Cabur - Nye ladebokse til elbiler

Udløber
31. december 2024

I januar besøgte Mads og Lars fra MTO electric a/s vores italienske leverandør CABUR til et par intense dage med produkttræning. De første ladebokse fra Cabur er allerede på vej på lageret, og vi ser frem til at introducere dem de kommende uger og måneder. 

Salget af elbiler er støt stigende, og der går nærmest ikke en dag, uden at elbiler omtales i medierne. Der skal investeres massivt i infrastrukturen og specielt på opladning af elbiler. Der bygges DC ladeparker (hurtigladere) mange steder i Danmark, og ligeledes er der behov for AC ladere (destinationsladere) både i de private hjem, men også i boligforeninger, parkeringshuse, hoteller osv. 

Hos MTO electric hylder vi udrulningen af elbiler og naturligvis hele udbygningen af ladeinfrastrukturen. Vi har haft ladebokse i programmet i en del år, men nu er vi klar med en helt ny udgave fra vores mangeårige italienske leverandør, Cabur. 

Vi har derfor sendt et par af vores dygtige medarbejdere til produkttræning hos Cabur, bestående af vores medindehaver Mads Velbæk og vores tekniske supporter Lars Munkholm Lindholm. 

Vores nye ladeboks fra Cabur er fuld af smarte og tekniske muligheder. Det krævede derfor et par intense dage med produkttræning, hvor alle de tekniske specifikationer blev gennemgået og efterfølgende testet fysisk på en elbil. 

Den første indkøbsordre med de nye ladebokse er allerede på vej til vores lager i Vejle, og vi glæder os til at introducere dem for vores kunder i løbet af de næste uger og måneder. 

Er du interesseret i at høre mere om vores nye ladebokse, er du meget velkommen til at ringe til os på 75 800 310 eller sende os en mail på sales@mto-electric.dk.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Lars Munkholm Lindholm
El-teknisk supporter
+45 29723492 lml@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.063