Lager og kontor til udlejning

Tilbydes
Oprettet
Udløber
6. februar 2018

Området
Ejendommen er beliggende med facade direkte til Lyngbyvej og med umiddelbart adgang fra Lyngbyvej.

Ejendommen
Ejendommen har særdeles stor synlighed fra Lyngbyvej. Ejendommen er nyrenoveret og er opført i absolut høj standard, med arkitektoniske detaljer som alucobondbeklædte facader og hvidskurede gavlfacader.

Parkeringsforhold
Der er i alt ca. 60 P-pladser for biler – alle med let tilkørsel. Udenomsarealer er asfalteret med p-pladser, kantsten, grønne områder, belysning og skiltning (1 skiltestander). Der kan evt. etableres faste p-pladser.

Lejemål
Lejemålene omfatter lyse og spændende lokaler, beliggende i kælder (med udgravet områder), stueetage og på 1. sal. Lejemålene har særdeles stor reklameværdi mod Lyngbyvej.

Leje
800 kr. pr. m2
Lejen betales kvartalsvis forud.

Regulering
Lejen reguleres med udviklingen i nettopristallet, akkumulerende, dog minimum 2,50%, ligeledes akkumulerende og maks. 4,50%.

Depositum
6 måneders leje.

Varme og vand
Varme og vand betales udover lejen. Anslået a conto betaling udgør kr. 50,- pr. m2 bruttoareal.

Fællesudgifter
En forholdsmæssig andel af ejendommens fællesudgifter til skatter, dækningsafgift, forsikringer, ren- og vedligeholdelse af fællesarealer, fælles installationer skilte mv., pålægges lejeren.
Anslået a conto betaling udgør kr. 145,- pr. m2 bruttoareal.

Moms
Leje mv. iht. ovennævnte tillægges moms.

Vedligeholdelse
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren. Udvendig vedligeholdelse og vedligeholdelse af fælles installationer, udenomsarealer mv., udføres af udlejer og betales af lejer via fællesudgifterne. (se fællesudgifter).

Uopsigelighed
Efter aftale.

Indretning
Lokalerne overtages som indrettet i eksklusiv og rustik stil, med varmeforsyning og elforsyning fremført. Der er etableret nye toiletter, med Nero Africa fliser på gulve og hvide fliser på vægge. Ligeledes er bordplade også Nero Africa. Der er etableret nedhængte Rockfon lofter og vægge med glaspartier. På gulve er lagt tæpper / trægulve. Belysning i toiletter og indgangspartier. Der er etableret Rais pejs i direktionslokalet.

Indflytning
Lejemålet er klar til indflytning.

Se øvrige udlejning emner
Udbyder
Holberg Fenger Invest A/S
Frode Jakobsens Plads 4, 2. sal
2720 Vanløse
Danmark

Telefon: +45 35353131


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.173