Projektering

Tilbydes
Oprettet
Udløber
7. juni 2017

En af Brix & Kamps nøglekompetencer er projektering og projekteringsledelse. Projektering giver en plan for, hvordan projektet skal gennemføres og hvilke krav, der skal være til materialerne i byggeriet. Med en god projektering er du forberedt på alle de faser, der findes i en bygningsproces og du får et godt grundlag at starte på.

Med et samarbejde med Brix & Kamp får du styr på dit byggeprojekt fra start til slut. Vi sætter os ind i dit behov og stiller de spørgsmål, der er med til at afklare hele byggeprojektets forløb og udvikling, så alle involverede parter har en tydelig plan for udførelsen af arbejdet. Vi sørger for, at du har beskrivelser, tegninger, beregninger, kontrolplaner og tilbudslister at arbejde ud fra.

Projekteringslederne varetager kontakten mellem klienten og rådgivere – herunder eventuelle projekterende leverandører og entreprenører. Projekteringslederen formidler samarbejdet mellem de forskellige rådgivere og sikrer, at de dele af projektet, som de enkelte rådgivere udfører, koordineres.
Udbyder
Brix & Kamp A/S
Badehusvej 18
9000 Aalborg
Danmark

Jacob Munch Nielsen
Telefon: +45 21613055
Fax: +45 98127415


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.173