Kategorier
Indryk kompetence nu!

Få op til 500.000 kr. i støtte til innovation i din virksomhed

Tilbydes
Oprettet
Udløber
29. september 2016
Nye regler for støtte til innovative ideer giver både flere muligheder og større støttebeløb. InnoBooster ordningen er for virksomheder, der har behov for viden og støtte udefra for at kunne booste sin virksomhed.

Alexandra Instituttet yder i stort omfang støtte med afsæt i InnoBooster ordningen til virksomheder, der har behov for viden om it, it-sikkerhed, konkret udvikling af teknologiske løsninger og test af løsninger ud mod markedet.

Har din virksomhed en god ide og lyst til at føre den ud i livet, så kan InnoBooster og assistance fra Alexandra Instituttet være et godt sted at hente assistance.

Gennem støtteprogrammet InnoBooster kan du få tilskud til samarbejder med eksterne parter, der kan bidrage til din innovationsplan. Det kan være viden om teknologi eller noget helt andet. Kort sagt det, der skal til, for at dine ideer bliver til virkelighed.

Innovationsfonden, som udbyder støtteprogrammet, har lavet en simpel og hurtig model, hvor du kan ansøge om støtte. Alt tager udgangspunkt i din virksomhed og den plan, som virker for jer.

Din virksomhed skal bidrager selv med en egenfinansiering i form af arbejdstimer og 15% i kontant finansiering til den eksterne partner. Detaljerne finder du på Innovationsfonden.dk eller hos os på Alexandra Instituttet.

InnoBooster giver op til 500.000 kr til køb af viden og bistand, så den nødvendige viden om teknologi eller andet kan komme dig til gode.

1) Du kan få støtte til at få en højtuddannet tilknyttet din virksomhed
2) Du kan få støtte til at etablere et samarbejde med en videninstitution
3) Få anden form for videnbaseret hjælp, som kan realisere din plan

Det er et krav at din virksomhed skal udarbejde en Innovationsplan. Innovationsplan og vejledningen til den finder du her. InnovationsPlanen sætter fuldt fokus på din idé, så innovationsforløbet kan skabe værdi for netop din virksomhed.

I din plan skal du fortælle, hvem du gerne vil samarbejde med. Såfremt du har behov for viden og støtte om it kan det en god ide at vende planen med os inden, du sender den afsted, idet vi kan yde denne støtte. Dette kan du gøre ved at sende en mail til alexandra@alexandra.dk eller ringe til os.

Vi hjælper gerne med at afklare behov og udviklingsmuligheder og giver sparring til at få formuleret en klar plan.

Hvis du ikke allerede har en god innovativ ide, er du velkommen til at kontakte Alexandra Instituttet for en dialog om, hvordan vi kan samarbejde og skabe et innovativt tiltag i din virksomhed. Kontakt salgschef Dina Raabjerg på tlf 20 46 69 21.

Læs mere om InnoBooster på http://innovationsfonden.dk/

Se eksempler på projekter, vi har hjulpet virksomheder med gennem innobooster i dette nyhedsbrev: http://alexandrainstituttet.cmail19.com/...Udbyder
Alexandra Instituttet A/S
Åbogade 34
8200 Århus N
Danmark

Telefon: +45 70277012
Fax: +45 70277013


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.361