Kategorier
Indryk kursus nu!

Den nye udbudslov i byggeriet

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
29. november 2016

29. november 2016
Udbudsreglerne er ikke altid nemme at holde styr på, og slet ikke når de bliver lavet om. Derfor har Nohr-Con udviklet et udbudskursus særligt henvendt til bygge- og anlægsbranchen. Kurset giver dig en introduktion til de væsentligste udbudsformer og udbudsretlige udfordringer, når det gælder udbud af byggeri og anlæg og sætter i den forbindelse særligt fokus på den nye udbudslov, som træder i kraft d. 1. januar 2016, og dennes betydning på bygge- og anlægsområdet.

Af særlig interesse for bygge og anlæg er bl.a. de nye regler om tidlig offentliggørelse af alt udbudsmateriale inklusiv den valgte evalueringsmetode, den udvidede adgang til at gennemføre udbudsformer med indbygget forhandling, ny regulering om sideordnede tilbud og de detaljerede regler om brugen af underleverandører i tilbuds- og udførelsesfasen.

På kurset skal du ikke høre en kedelig oplæsning af paragraffer. Her er juraen gjort spændende, nærværende og tilgængelig gennem historier, du helt sikkert kender fra din hverdag. Du får også mulighed for at møde andre praktikere, der arbejder med udbud i byggeriet i det daglige, og kurset er også derfor relevant for både ordregivere og leverandører.

Ønsker du et indgående kendskab til udbudsproceduren henviser vi til vores kursus: Udbudsret for ikke jurister

Kurset om udbud i byggeriet henvender sig til:
Praktikere i hele byggebranchen, som arbejder med eller deltager i udbud, og som har brug for at blive opdateret med den nyeste viden: Herunder bygherrer, entreprenører, underentreprenører, arkitekter, ingeniører og konstruktører.

Se program, pris og tilmelding på Nohr-Con’s hjemmeside her:

Den nye udbudslov i byggeriet

Undervisningsadresse

København
(detaljer annonceres snarest)Kontaktinformation
Nohr-Con ApS
Enghavevej 40, 3. sal
1674 København V
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.714