Tilmeld dig i dag til IKT-leder uddannelsen i København!

I alt DKK 24.995 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)

Den førende IKT-leder uddannelse i Danmark har som målsætning at uddanne byggeriets bedste til at blive endnu bedre. Denne lederuddannelse vil klæde dig på til, som aktiv og værdiskabende IKT-leder, at drive dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Du vil blive undervist af et team bestående af branchens dygtigste inden for deres felt, hvilket skaber rammerne for denne lederuddannelse.

Uddannelsen skal sikre bedre lønsomhed for alle involverede parter i projektet, reduktion af byggeriets risiko, og professionel aflevering med fokus på byg- og driftsherrens behov. En professionel uddannelse, der vil bidrage til øget konkurrenceevne for de virksomheder, hvor disse nye specialister har deres hverdag.

Bliv professionelt uddannet af Byggeriets Ledelsescenter i samarbejde med branchens førende eksperter fra K-Jacobsen, advokatfirmaet Bech Bruun, advokatfirmaet Horten, Chalmers University og RIB.

Du får en personlig iPad mini med online adgang til undervisningsmateriale, du modtager diplom efter bestået eksamen og vil herefter have online adgang til et værktøjssæt specielt sammensat til IKT-lederen, som kan bruges med det samme i din fremtidige hverdag.

Er du medlem af Arkitektforeningen, DANSKE ARK eller Konstruktørforeningen? Så får du 15% rabat på kurset.

Er du kommunalt ansat? Så kan Den Kommunale Kompetencefond hjælpe dig med et tilskud på op til 25.000 kr. Læs mere på http://www.denkommunalekompetencefond.dk

Er du omfattet af overenskomsten mellem Dansk Byggeri, Teknisk Landsforbund og HK Privat? Så kan du søge tilskud til uddannelsen. Læs mere på http://www.bygud.dk/uddannelses-udviklin...

Kontakt os eller tilmeld dig i dag - så sikrer du dig en plads på dette populære kursus!

Undervisningsadresse

Radisson Blue Falconer Hotel & Conference Center
Falkoner Alle 9
2000 KøbenhavnKontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C
2200 København N
Danmark

Ann-Charlott Fischer Boynton
Telefon: +45 53729291


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.139