Kategorier
Indryk kursus nu!

Drift af esktruderingsanlæg

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Info
Kursusnr.: 45426
Varighed: 10,0

Målgruppe
Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, der fremstiller produkter i plast ved hjælp af ekstrudering.

Formål
Deltageren kan udføre systematisk indkøring, optimering og rapportering af produktionsforløb på ekstruderanlæg samt udføre simple reparationer på ekstruderen og dens værktøjer.

Indhold
Efter gennemført uddannelse kan deltageren udføre systematisk indkøring, optimering og rapportering af produktionsforløb på ekstruderanlæg. Deltageren kan anvende parametre og variabler på maskiner og udstyr til sikring af et korrekt procesforløb, samt anvende kontrolmetoder til indgangs- og færdigvarekontrol. Deltageren kan udføre simple reparationer på ekstruderen og dens værktøjer på baggrund af viden om ekstruderens opbygning og forskellige værktøjsopbygninger herunder enkle coekstruderingsværktøjer. Endelig kan deltageren anvende specifik materialelære i forbindelse med håndtering og behandling af plastmaterialer samt ved udvælgelse af råvarer til en given produktion ud fra emnekrav.

Undervisningsadresse

AMU SYD
Snepsgårdevej 20
6760 RibeKontaktinformation
AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 Kolding
Danmark

Poul Erik Jensen
Telefon: +45 76373446
Fax: +45 76373700


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.503