Kategorier
Indryk kursus nu!

Optimering af ekstruderingsanlæg

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Info
Kursusnr.: 45428
Varighed: 10,0

Målgruppe
Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, der fremstiller produkter i plast ved hjælp af ekstrudering.

Formål
Med udgangspunkt i en given ordre kan deltageren udvælge og forbehandle materialer, vælge ekstruder og hjælpeudstyr i forhold til emnetype, emnekrav, tolerancekrav og kvalitetskrav.

Indhold
Med udgangspunkt i en given ordre kan deltageren udvælge og forbehandle materialer, vælge maskine og hjælpeudstyr i forhold til emnetype, emnekrav, tolerancekrav og kvalitetskrav. Deltageren kan selvstændigt klargøre, indkøre og optimere ekstruderingsanlægget samt udarbejde driftskort med udgangspunkt i en given ordre. Deltageren kan udarbejde proces- og produktionsdokumentation samt udføre produktkontrol ved egnet testmetode. Deltageren kan desuden demontere og konservere produktionsværktøjer samt udføre almindelig vedligehold og vurdering af maskiner og følgeudstyrets produktionsegnethed. Endelig kan deltageren igennem for- og efterkalkulation af et produktionsforløb beregne produktionsomkostninger samt pris for et emne.

Undervisningsadresse

AMU SYD
Snepsgårdevej 20
6760 RibeKontaktinformation
AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 Kolding
Danmark

Poul Erik Jensen
Telefon: +45 76373446
Fax: +45 76373700


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.453