Kategorier
Indryk kursus nu!

RTM vakumstøbning af glasfiberemner

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Info
Kursusnr.: 45400
Varighed: 10,0

Målgruppe
Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, der fremstiller produkter i hærdeplast.

Formål
Deltageren kan ved hjælp af RTM vakuuminjektionsstøbning gennemføre en støbeproces med formbehandling, klargøring og ilægning af armerings- og kernematerialer til injektion af polyesterbaserede resintyper.

Indhold
Efter gennemført uddannelse kan deltageren ved hjælp af RTM vakuuminjektionsstøbning gennemføre en støbeproces med formbehandling, klargøring og ilægning af armerings- og aftapning og håndgelcoattering og kan udvælge og oplægge armeringsmaterialer til massive laminater. Deltageren kan udvælge kernematerialer ud fra deres materiale- og vakuumtekniske egenskaber samt bearbejde og oplægge disse til færdige kernematerialer til injektion af polyesterbaserede resintyper, i dobbelt- eller enkeltforme med tilhørende baggingmaterialer. Deltageren kan klargøre forme med formplejematerialer, sandwichkonstruktioner. Deltageren kan gennemføre et injektionsforløb med blande-, hjælpe- og vakuumudstyr til færdigt emne og efterfølgende optimere processen. Deltageren kan udføre afformning, kontrol, fejlretning og bearbejdning af emner iht. emnespecifikation samt håndtere proces og materialer på en sikkerheds- og sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Undervisningsadresse

AMU SYD
Snepsgårdevej 20
6760 RibeKontaktinformation
AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 Kolding
Danmark

Poul Erik Jensen
Telefon: +45 76373446
Fax: +45 76373700


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.5