Kategorier
Indryk kursus nu!

ATEX Forum - få nye erfaringer om ekspolosive atmosfære - 30. marts 2016

I alt DKK 1.250 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejen Kommune
Periode(r)
m kurset

Det er tanken, at alle aspekter omkring ATEX-direktivet, inkl. installation, drift og vedligehold samt beskyttelsesprincipper for både elektriske og mekaniske produkter skal debatteres.

Du får del i en masse erfaringer, ligesom det er vigtigt, at du har lyst til at dele dine med andre ligesindede. Der kan lejlighedsvis inviteres eksterne foredragsholdere, men tanken er, at det er deltagerne, der sætter dagsordenen og skiftes til at sætte kød på dagen.

Deltagerne i ATEX Forum mødes én til to gange årligt. Formålet med møderne er at belyse direktiverne med hensyn til installation, drift og vedligehold. Derudover debatterer vi beskyttelsesprincipper for både elektriske og mekaniske produkter, ligesom vi behandler problemstillingerne ved den udvidede arbejdspladsvurdering.

Målgruppe
Brugere, installatører, producenter og leverandører af elinstallationer og mekanisk anlæg der er klassificeret som eksplosionsfarlige områder. Virksomheder der arbejder med processer, materialer og stoffer som kan udvikle eksplosionsfarlige gas og væsker eller støv samt den petrokemiske industri og træ og møbelindustrien.

NB! Der gives ingen rabatter på ATEX Forum

Undervisningsadresse

Solar skolen Danmark
Industrivej 66
6600 VejenKontaktinformation
Dansk Standard
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn
Danmark

Karen Mikelsons
Telefon: +45 40601289
Fax: +45 39966102


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.387