På forkant med trivslen

I alt DKK 1.995 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Odense Kommune
Periode(r)

- bliv klædt bedre på til at arbejde med psykisk arbejdsmiljø

Dette er et 1- dags supplerende kursus målrettet medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen eller andre interesserede, som arbejder med psykisk arbejdsmiljø. Deltagerne får udleveret et kursusbevis for dagen.

Virksomheder i dag skal leve op til mange tilsyneladende modsatrettede krav: producere mere, servicere flere, bruge færre penge, øge kvaliteten og ikke mindst øge medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel. Det kan virke som en umulig opgave, men på dette kursus får du indblik i, hvilke faktorer der skaber god trivsel og samtidig produktive medarbejdere og ledere. Vi sætter fokus på, hvordan man kan spotte tegn på mistrivsel så tidligt som muligt og sætte ind med den rigtige handling.

Kurset vil bestå af en vekslen mellem korte oplæg, små praktiske øvelser, casearbejde og erfaringsudveksling mellem deltagerne. Som en del af kurset vil vi afprøve konkrete værktøjer til at arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, som I efterfølgende kan tage med hjem og bruge på jeres arbejdsplads.

Underviser er Cand.Psych aut. Signe Ferrer-Larsen, som siden 2007 har arbejdet som arbejds- og organisationspsykolog ved CRECEA. Signe Ferrer-Larsen underviser i psykisk arbejdsmiljø på Arbejdsmiljøuddannelsen, og derudover rådgiver hun private og offentlige virksomheder om emner lige fra opløsning og forebyggelse af konflikter, håndtering og forebyggelse af stress, udviklingsforløb for medarbejdere og ledere, ledercoaching til undersøgelser af det psykiske arbejdsmiljø med efterfølgende implementeringsprocesser.

Indhold på dagen:
- Hvad er psykisk arbejdsmiljø, og hvilke forhold skaber god trivsel?
- Når trivslen er under pres: Stress og dårligt psykisk arbejdsmiljø
- Sådan spotter du tegn på mistrivsel så tidligt som muligt
- Når dialogen kan være svær men nødvendig – værktøjer til svære samtaler
- Psykisk arbejdsmiljø i APV’en – sådan sikres optimalt udbytte af processen
- Ideer til arbejdet med at skabe god trivsel og høj produktivitet gennem aktiv handling

Undervisningsadresse

CRECEA Odense, Industrivej 6a, 5260 Odense SKontaktinformation
CRECEA A/S
Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Danmark

Lena Kristiansen
Telefon: +45 29277536


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.281