Kategorier
Indryk kursus nu!

Facaderenovering

I alt DKK 695 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
Grundkursus for malere, murere, arkitekter og andre fagfolk, der gerne vil have sat begreberne på plads, lære at spotte problemområderne og at bygge en renovering korrekt op.

Rockidans facadekursus er et af de ældste kurser i Rockidan-skolen. Flere hundrede malere fra hele landet har gennem tiden deltaget i dette kursus, der foregår som en vekslen mellem teori og praksis.

I teoridelen arbejdes der med hvordan vejr og vind påvirker konstruktionen og hvorfor en korrekt facadebehandling virker og holder. Desuden gennemgås fordele og ulemper ved forskellige typer puds og maling.

I den praktiske del får deltagerne de forskellige produkter i hænderne og oplever, at f.eks. pudsarbejde og vandskuring med Rockidans produkter ligger tættere på kendte arbejdsområder end de fleste regner med.

Rockidans facademappe med færdige behandlingsbeskrivelser og tekniske datablade udleveres til alle deltagende firmaer som en del af kursusmaterialet.

Rockidan facadekursus


Datoer:
Ring og spørg om kommende datoer

Tidspunkt:
kl. 09.00

Varighed:
6,5 timer

Lektioner:
Vekslen mellem teori og praksis

Mål:
Målet for kurset er at sætte deltagerne i stand til at udpege de kritiske punkter i en facaderenovering og på den baggrund foretage et hensigtsmæssigt valg af løsning og produkter.

Undervisningsadresse

Rockidan as, Lundsbjerg Industrivej 31, 6200 AabenraaKontaktinformation
Rockidan A/S
Lundsbjerg Industrivej 31
6200 Aabenraa
Danmark

Espen Keizer Nielsen
Telefon: +45 7461 3366
Fax: +45 7461 3629


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.529