Kategorier
Indryk kursus nu!

"Anerkendende arbejdsmiljø –få øje på ressourcer & styrker"

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

Anerkendende arbejdsmiljø –få øje på ressourcer & styrker
Den anerkendende tilgang til arbejdsmiljøarbejdet betyder, at der er fokus på ressourcerne, styrkerne og de gode erfaringer.

Der fokuseres på, hvad man som arbejdsplads gerne vil opnå og hvilke ressourcer, styrker og erfaringer, der allerede er i virksomheden for at nå dette mål - frem for at fokusere på, hvad der mangler og ikke fungerer.

I en anerkendende tilgang til arbejdsmiljøet, finder man frem til det, der virker og fremmer et sundt arbejdsmiljø, hvorefter man bygger videre på det i forhold til en fremtidig god praksis i arbejdsmiljøarbejdet. Den anerkendende tilgang er en metode med strukturerede udviklingsdialoger baseret på muligheder.

Det har erfaringsmæssigt vist sig at den anerkendende tilgang er særlig god i forhold til psykisk arbejdsmiljø og samtidig styrker engagementet i virksomhedens arbejdsmiljø generelt.

Hvem deltager:
Kurset henvender sig til alle i virksomhedens arbejdsmiljøorganisation.

Vi arbejder med:
• Hovedprincipper bag den anerkendende tilgang
• Den anerkendende tilgang i praksis
• Strukturerede dialogmetoder
• Træning af strukturerede dialoger
• Præsentation af forskellige cases med den anerkendende tilgang
• Opmærksomhedspunkter og myter ved brug af den anerkendende tilgang

Jeres udbytte:
• Viden om den anerkendende tilgang
• Input og inspiration til praktisk arbejde med den anerkendende tilgang til arbejdsmiljøet
• Værktøj til at starte op og arbejde med anerkendende arbejdsmiljø

Kursusform:
Kurset afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag. Kurset er tilrettelagt til at vare 1 dage fra kl. 8.30 - 16.00, men tidspunkt og varighed kan tilpasses, hvor af prisen afhænger af ønsker og behov.

Kontakt:
amkursus@alectia.com eller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.599