Kategorier
Indryk kursus nu!

"Den effektive arbejdsmiljøorganisation"

I alt DKK 1.850 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

Beskrivelse:
Virksomhedens arbejdsmiljøorganisation skal fremover afholde en årlig arbejdsmiljødrøftelse, hvor de skal forholde sig strategisk til arbejdsmiljøarbejdet i det kommende år.
Virksomhederne skal samtidig hvert år drøfte, om den nødvendige
arbejdsmiljøviden og de rette kompetencer for arbejdsmiljøarbejdet er til stede. Hertil udarbejdes kompetenceudviklingsplaner for arbejdsmiljøorganisationens medlemmer, som knyttes sammen med virksomhedens væsentligste arbejdsmiljøforhold.

Deltagere på dette kursus får indsigt i og mulighed for at arbejde med, hvordan der udarbejdes strategi og mål ved den årlige arbejdsmiljødrøftelse, samt hvordan der udarbejdes kompetenceudviklingsplaner. Derudover giver kurset også mulighed for at deltagerne kan arbejde med specifikke udviklingsbehov med afsæt i kompetenceudviklingsplaner.

Hvem deltager:
Kurset henvender sig til medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen men også til medarbejdere på alle niveauer i organisationen.

Vi arbejder med:
• Arbejdsmiljøorganisationens roller og opgaver
• Strategi og årsplanlægning for arbejdsmiljøarbejdet
• Kompetenceudviklingsplan
• Værktøj til års- og kompetenceudviklingsplan
• Strategisk og systematisk arbejdsmiljø
• Arbejdsmiljøfaglige discipliner

Jeres udbytte:
• I får viden og ideer til, hvordan I kan lave den årlige arbejdsmiljødrøftelse – herunder selve processen, indholdet og værktøjer
• I får indsigt i, hvorvidt I har de nødvendige interne kvalifikationer til at opfylde målene fra arbejdsmiljødrøftelsen
• I får viden om specifikke emner, der er relevante for jeres arbejdsmiljøarbejde

Kursusdatoer og afholdelsessted:

Kursusform:
Kurset afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag. Kurset er tilrettelagt til at vare 1 dage fra kl. 8.30 - 16.00, men tidspunkt og varighed kan tilpasses, hvor af prisen afhænger af ønsker og behov.


Kontakt: amkursus@alectia.comeller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.

Undervisningsadresse

Alectia
Jupitervej 1
6000 Kolding

Alectia
Teknikerbyen 34
2830 Virum

Alectia
Skanderborgvej 190
8260 Viby JKontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.603