Kategorier
Indryk kursus nu!

Arbejdsmiljørigtig ledelse - for mellemledere

I alt DKK 6.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA er Danmarks største arbejdsmiljørådgiver. Vi løser opgaver over hele landet og rådgiver om arbejdsmiljø på alle niveauer. Vores rådvigivning forbedrer produktiviteten hos vores kunder, alt mens medarbejderne oplever et bedre fysisk og psykisk arbejdsmijø.

Et godt arbejdsmiljø skaber trivsel, produktivitet og en bedre bundlinje!

Som mellemleder har du den direkte kontakt til medarbejderne. Din ledelsesform og dine beslutninger har derfor stor betydning for arbejdsmiljøet og trivslen på arbejdspladsen. Men arbejdsmiljø er en kompleks størrelse med mange udfordringer, dilemmaer og barrierer - og det kan være svært at overskue alle reglerne.

Arbejdsmiljø og økonomi hænger uløseligt sammen, så vil du som mellemleder skabe resultater, skal du tænke arbejdsmiljøet ind i den daglige planlægning og drift. Først da går arbejdsmiljø og økonomi hånd i hånd!

Kurset fokuserer på at klæde mellemlederen på, så arbejdsmiljøet bliver en naturlig og aktiv del af ledelses-udøvelsen. Målet er, at mellemlederen bliver bevidst om sin egen rolle og ansvar, samt hvordan et godt arbejdsmiljø fremmes i praksis. Relevant lovgivning, virksomhedskultur, adfærd, anerkendende arbejdsmiljø, persontyper, risikovurdering og planlægning, er derfor centrale temaer på kurset.

Aktiv deltagelse og erfaringsudveksling vægtes højt på kurset, hvor der desuden er lagt stor vægt på praktiske eksempler og cases, som mellemlederen kan relatere til. Mellem modulerne indgår en selvvalgt hjemmeopgave, som gør at mellemlederne naturligt kommer til at anvende deres læring og nye viden i deres egen daglig dag.

Hvem deltager:
Kurset henvender sig både til mellemledere inden for og uden for arbejdsmiljøorganisationen.

Kursusform:
Kursusprogram venligst se pdf fil.
Kurset består af 2 kursusdage med 2-4 ugers mellemrum. Underviserne har alle praktisk erfaring med emnerne, og undervisningsformen vil veksle mellem fælles drøftelser og undervisning, arbejde i grupper og praktiske øvelser.

Uddannelsen udbydes som virksomhedsuddannelse

Vi udbyder i stedet

Efter kurset vil der også være mulighed for deltagelse i en årlig tilbagevendende suppleringsdag efter ønske og behov, med henblik på forsat udvikling af området i egen virksomhed. Ligeledes vil der være mulighed for tilvalg af individuelt coachforløb efter uddannelsen, så personlig udvikling kan styrkes yderligere.

Flere oplysninger om kurset kan fås hos:
Lars Tornvig, tlf. 27 61 88 28 · Jasper Eriksen, tlf. 30 10 96 85 · Hanne Lybech Jensen, tlf. 30 10 96 97

Tilmelding til Lene Petersen på mail: lpe@alectia.com eller amkursus@alectia.com – tlf. 30 10 96 15

Kurset udbydes også som virksomhedskursus. Kontakt os for yderligere informationer.

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet

Undervisningsadresse

ALECTIA
Teknikerbyen 34
2830 Virum

ALECTIA
Skanderborgvej 190
8260 Viby J

ALECTIA
Jupitervej 1
6000 KoldingKontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.648