Kategorier
Indryk kursus nu!

"Auditering af ledelsessystemer - Uddannelse af interne auditorer"

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

Auditering af ledelsessystemer - Uddannelse af interne auditorer
Når miljø-/arbejdsmiljøcertifikatet efter en målrettet og systematisk indsats er i hus, starter den næste store opgave - at fastholde fokus og vedligeholde certifikatet. I dette arbejde udgør intern audit en hjørnesten. Intern audit er ikke alene velegnet, når ledelsessystemet skal afprøves i praksis, men også et godt værktøj til at udvikle og forbedre systemet.

Dette kursus lærer dig at planlægge, gennemføre og følge op på intern audit.

Hvem deltager:
Kurset er målrettet ledere, miljø- og arbejdsmiljørepræsentanter, som udfører eller skal i gang med at udføre intern audit.

Vi arbejder med:
• Planlægning af auditeringsforløbet
• Udarbejdelse af tjeklister
• Rapportering og opfølgning
• Din rolle som auditor - kommunikation, holdninger og adfærd
• Håndtering af afvigelser og korrigerende/forebyggende handlinger

Jeres udbytte:
• Indsigt i din rolle som auditor
• Praktisk træning
• Redskaber og metoder til at gennemføre intern audit

Kursusform:
Kurset afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag. Undervisningen tilrettelægges som et samspil mellem teori, rollespil og praktiske øvelser. Den sidste kursusdag gennemfører vi intern audit i praksis på en eller to virksomheder. Varighed og tidpunkt for kurset kan tilpasses, hvor af prisen varierer afhængigt af ønsker og behov.

Kontakt:
amkursus@alectia.com eller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.729