Kategorier
Indryk kursus nu!

"Håndtering af kemikalier på arbejdspladsen - arbejdspladsbrugsanvisninger"

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

Håndtering af kemikalier på arbejdspladsen - arbejdspladsbrugsanvisninger
Bruger I farlige kemikalier på arbejdspladsen? Farlige kemikalier er f.eks. rengøringsmidler, afkalker til kaffe-maskinen, maskinopvaskemidler, lime, fugemasser, malinger, smøremidler eller rensemidler i form af acetone, petroleum, terpentin.

Kurset sigter på at give deltagerne et overblik over lovgivningen på det kemiske område samt værktøjer til at vurdere farligheden af de kemiske produkter der anvendes på arbejdspladsen.

Formålet med kurset er at deltagerne bliver i stand til at tolke og forstå etiketter og brugsanvisninger for de kemikalier de anvender, og derved bliver i stand til at vælge, hvilke foranstaltninger og værnemidler, der skal anvendes ved forskellige arbejdsprocesser.

Hvem deltager:
Kurset henvender sig til medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen, men også alle som har berøring med kemikalier i hverdagen.

Vi arbejder med:
• Værktøjer til og vurdere farligheden af de kemiske produkter der anvendes på de forskellige afdelinger
• Hvad siger lovgivningen på det kemiske område, herunder de nye regler på området
• Valg af værnemidler og andre beskyttelsesforanstaltninger
• Tolkning af etiketter og brugsanvisninger
• Arbejdspladsbrugsanvisninger i praksis

Jeres udbytte:
• I får kendskab til lovgivningen på området
• I får kendskab til værktøjer til og vurdere farligheden af de kemikalier I anvender

Kursusform:
Kurset afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag. Kurset er tilrettelagt til at vare ½ dag fra kl. 8.30 - 12.00, hvoraf prisen afhænger af behov og ønsker.

Kontakt:
amkursus@alectia.com eller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.672