Kategorier
Indryk kursus nu!

"Klar til byggeprojektet?- arbejdsmiljørigtig projektering"

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

Klar til byggeprojektet?- arbejdsmiljørigtig projektering
Hvem har egentlig ansvaret for at forebygge arbejdsmiljøproblemer, når der bliver bygget om eller bygget nyt? Der er desværre alt for mange eksempler - også fra offentlige arbejdspladser - hvor fejlene først viser sig,når byggeriet står færdigt.

Nogle gange halter det med at holde lovgivningen andre gange fungerer tingene ikke i praksis. Når byggeriet først står færdigt, vil det ofte blive både dyrt og besværligt at rette fejlene. Der er derfor mange penge og ærgrelser at spare ved at stille de rigtige krav til de rigtige aktører på det rigtige tidspunkt. På dette kursus bliver du klædt på til opgaven.

Hvem deltager:
Kurset henvender sig til ledere, medlemmer af sikkerhedsorganisationen og andre personer, som er involveret i byggeprocessen.

Vi arbejder med:
• Sikkerhedsorganisationens/brugergruppernes rolle og funktion under de forskellige faser
• Begrebet arbejdsmiljørigtig projektering
• Byggeriets forskellige faser og beslutninger
• Redskaber og metoder til at kortlægge og imødegå relevante arbejdsmiljøpåvirkninger

Jeres udbytte:
• Viden om, hvordan du læser tegninger og andet materiale
• Redskaber til at prioritere og beskrive dine mål, ønsker og krav til det fremtidige arbejdsmiljø
• Viden om, hvad du kan gøre for at forebygge, at de fysiske rammer på den nye arbejdsplads medfører arbejdsmiljøproblemer
• Et fælles sprog med arkitekterne, entreprenøren og øvrige aktører

Kursusform:
Kurset afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag. Kurset er tilrettelagt til at vare 1 dage fra kl. 9.00 - 16.00, men tidspunkt og varighed kan tilpasses, hvor af prisen afhænger af ønsker og behov

Kontakt:
amkursus@alectia.comeller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.59