Kategorier
Indryk kursus nu!

"Rygskolen - Kropsholdningen er din bedste ven"

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

Rygskolen - Kropsholdningen er din bedste ven
Rygskolen består af teori og øvelser. Målet er en flad mave for altid og en sund stærk ryg. Kom din trætte ryg, tunge ben – og din hovedpine i forkøbet. Få svar på hvordan din hovedpine kan hænge sammen med ondt i knæet, og få redskaber til at korrigere din kropsholdning, uden styrketræning og pilates øvelser hver dag!

Igennem basal teori vil du få et indblik i læren om kroppen, med særligt fokus på kropsstammen, – knogler, discus, muskler og nerver baner. Du vil få læring om, hvordan vi bevæger vores krop mest hensigtsmæssigt, – både på arbejdet, men også i bilen, når vi vasker tøj, går tur med dem vi holder af og når vi sover. Vi vil gennemgå de mange forskellige og sjove kropsholdninger – og stille skarpt på din (og din nabos) holdning. Med dig vil du få, en oversigt samt en handleplan, så du kan følge dine mål til dørs.

Rygskolen er meget mere end korrekt løfte og bære teknik. Det handler også om at kunne bruge sine dybe mavemuskler og lytte til kroppens signaler. For at denne mission skal lykkedes, vil vi arbejde med at øge kropsbevidstheden, dels ved hjælp at praktiske øvelser, simple meditations teknikker og ved at implementere kursisternes egne erfaringer.

Kontakt:
amkursus@alectia.comeller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.648