Kategorier
Indryk kursus nu!

"Spring over hvor gærdet er lavest"

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

"Spring over hvor gærdet er lavest"
Foredraget tager udgangspunkt i en almindelig travl hverdag, hvor overskuddet til at lave store livsstilsforandringer ikke er til stede. Vi hjælper dig til at sætte fokus på de små vaner som du kan ændre på her og nu, vaner som virker ubetydelige, men som er midlet til at opnå et varigt vægttab.

Foredragsholder: Julie Wedell-WedellsborgJulie Wedell-Wedellsborg (f. 1977) er cand.scient i Human Ernæring og er partner i Healthy Company.

Julie arbejder til daglig med sundhedsprojekter på private og offentlige arbejdspladser, herunder uddannelser om sund livsstil til sikkerhedsrepræsentanter, high performance uddannelser og sundhedsledelse til ledergruppen.

Julie har tidligere været personlig træner samt medejer af Well-come Fitness i Hellerup og har 2 børn på 4 og 3 år.

Kursusform:
Kurset afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag. Prisen varierer afhængigt af ønsker og behov.

Kontakt:
amkursus@alectia.comeller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

8.741