Kategorier
Indryk kursus nu!

Grafisk design med Adobe CS6

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse
INDESIGN, ILLUSTRATOR OG PHOTOSHOP

Kurser af 1, 3 og 6 ugers varighed. Kurserne er for både beskæftigede og ledige med ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse.

Vælger du et 6-UGERS KURSUS får du et grundlæggende kendskab til: Adobe CS6 - PhotoShop, Illustrator og InDesign. Du får indblik i den grafiske designproces, og ud fra dette kan du arbejde professionelt med grafisk design; design af foldere, plakater, logo og brevlinjer mv.

Vælger du et 1 – 3 UGERS KURSUS kan du vælge mellem programmerne PhotoShop, Illustrator og InDesign. Her vil du opøve professionelle kompetencer indenfor program-kendskab.

DESIGN MED ADOBE CS6 - 6 UGERS FOLØB
Gennem uddannelsen får du kompetencer i at skitsere, formgive og produktudvikle designprodukter med udgangspunkt i designværktøj-erne fra Adobe CS6. Konkret betyder det, at du vil opøve kompetencer i at udarbejde fx visuelle identiteter, foldere, plakater,
emballagedesigns, logodesigns mm.

ADOBE INDESIGN CS6 – 5 DAGE
Gennem dette kursus får du forståelse for at arbejde målrettet med tekst, billede og illustration i InDesign. Der arbejdes med oprettelse af dokumenter og sideopsætning. Efter forløbet vil du have kompetencer i at udarbejde layouts til foldere og brochurer, samt kunne placere billeder og arbejde med tekst.

ADOBE ILLUSTRATOR CS6 – 5 DAGE
Gennem dette kursus får du forståelse for at udarbejde og arbejde med illustrationer i Illustrator. Du vil få kompetencer i at arbejde professionelt med rentegning af logoer og håndtegninger. I Illustrator arbejdes der i vektorgrafik. Du vil desuden få indsigt i at arbejde med brugerflader – herunder indstillinger, værktøjer og paneler.

ADOBE PHOTOSHOP CS6 – 5 DAGE
Gennem dette kursus får du forståelse for billedbehandling i Photoshop. Der arbejdes bl.a. med billedmanipulation og fritlægning. Efter forløbet vil du have kompetencer i at fritlægge fotos og anvende effekter til billedmanipulation.

Undervisningsadresse

UCN act2learn TEKNOLOGI
Sofiendalsvej 60,
9200 Aalborg SVKontaktinformation
University College Nordjylland
Sofiendalsvej 60
9200 Aalborg SV
Danmark

Telefon: +45 72691693
Fax: +45 72695001


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.517