Kategorier
Indryk kursus nu!

Sundhedsportalen Viivaa

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
FORANKRER SUNDHEDSINDSATSEN OG FORØG UDBYTTET

I ALECTIA tror vi på. at en integreret indsats inenfor Ledelse, sundhed og Arbejdsmiljø, med udgangspunkt i medarbejderen og arbejdsopgaven, er den vigtigste løftestang for, at vi får skabt fremtidens produktive arbejdsmiljø.

Mange virksomheder oplever at deres sundhedsindsatser ikke virker efter hensigten, fordi det er svært at bevare motivationen blandt medarbejderne på sigt, og fordi det er svært at forankre tilbuddene, så de giver den ønskede effekt.

ALECTIA hjælper virksomheder med at skabe sammenhæng mellem deres sundhedsindsatser og forankrer disse, så det skaber synergi og bliver meningsfyldt for både virksomheden og medarbejderne.

Sundhedsportalen Viivaa er Danmarks førende forebyggende og interaktive sundhedsportal, der kan tilpasses den enkelte medarbejder. Viivaa tilbyder medarbejderne et forankrende og motiverende redskab, som er til rådighed, når det passer den enkelte medarbejder.

Der er ingen administration forbundet med Viivaa - det har aldrig været lettere at abrejde med sundhed på arbejdspladsen

Ønsker du en gennemfang af portalen? Ring eller skriv til os.

Kontakt:

Christian Møller-Holst
Direkte: +45 22 346 235
E-mail: slm@alectia.com

Sundhedstjekket bør følges op af individuelle tilbud - for det maksimale udbytte.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.586