Kategorier
Indryk kursus nu!

PCB og bly i bygninger?

I alt DKK 1.850 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

PCB og bly i bygninger?
Hvad gør du, når du støder på eller har mistanke om PCB eller bly i bygningsmaterialer som fx fuger, vinduer, maling, mørtel m.m.?

På dette kursus får du en gennemgang af de regler og vejledninger, der har betydning i forbindelse med renoveringer eller nedrivninger.

Som arbejdsleder vil du være i stand til at instruere medarbejdere i at håndtere PCB og bly, således at instruktionspligten er overholdt.

Som håndværker vil du opnå viden om de risici, som du udsættes for ved arbejdet med PCB og bly samt få viden om, hvordan du bedst beskytter dig.

Hvem deltager:
Kurset er primært for bygherrer og entreprenører som planlægger og håndterer PCB- og blyholdige materialer.

Vi arbejder med:
• Hvad er PCB og bly
• Hvad gør man, når man støder på disse stoffer
• Hvordan planlægger man arbejdet, når fx bygningens fuger indeholder PCB og malede overflader indeholder bly i forbindelse med en større ombygning (gennemgang af en case)
• Hvilke værnemidler skal anvendes


Jeres udbytte:
• Du får viden om PCB- og blys miljø- og sundhedsskadelige effekter og hvordan du beskytter sig selv
• Du får kendskab til planlægning af arbejdet med farlige stoffer som PCB og bly
• Du får et kursusbevis, når du har gennemført kurset


Kursusform:
Kurset kan også afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag. Tidspunkt og varighed kan tilpasses, hvoraf prisen er afhængig af jeres ønsker og behov.

Kontakt:
amkursus@alectia.com eller ring på tlf. 88 191 800

I ALECTIA har vi stor erfaring med at uddanne arbejdsmiljøorganisationen. Udover både åbne og virksomhedsrettede arbejdsmiljøuddannelser, afholder vi årligt mere end hundrede kurser og uddannelseslignende aktiviteter for en lang række private og offentlige virksomheder.

Indholdet af disse kan have stor variation afhængigt af de konkrete behov for arbejdsmiljøviden som efterspørges, men alle lever op til kravene om supplerende uddannelse for arbejdsmiljøorganisationen.

ALECTIAs undervisere er erfarne arbejdsmiljørådgivere med fagligheder der dækker alle arbejdsmiljøområder. Hos os er det en væsentlig kvalifikation, at underviserne ikke er fuldtidsundervisere, men også i det daglige løser konkrete arbejdsmiljøopgaver for både private og offentlige virksomheder. Det giver et opdateret kendskab til udviklingen på arbejdsmiljøområdet.

De suppplerende arbejdsmiljøuddannelser hos ALECTIA er sammensat, så deltagerne opnår følgende efter endt undervisning:

• En forståelse for emnets relevans for arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljøet.
• En forståelse for det specifikke emne i teori og praksis.
• En forståelse for fremtidige arbejdsmiljøtendenser i relation til emnet.
• Fokus på praktisk anvendelighed nu og i fremtiden.

ALECTIA – er godkendt som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og uddannelse for sikkerhedskoordinatorer.Kontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.586