Kategorier
Indryk kursus nu!

Prækvalifikation og tilbudsevaluering i praksis

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse
På dette Nohr-Con kursus får du intens træning i at arbejde med prækvalifikation og tilbudsevaluering. Du får vist metoder, konkrete værktøjer og dokumentformuleringer, som du kan bruge i dit arbejde med prækvalificering af tilbudsgivere og tilbudsevaluering og bliver klædt endnu bedre på til at skabe sammenhæng mellem mål og resultat af din udbudsforretning.

I kursusmaterialet indgår en værdifuld værktøjskasse af dokumentskabeloner og redskaber, du kan tilpasse og bruge i dit daglige arbejde, herunder f.eks. til:

- Prækvalifikationsanmodning
- Prækvalifikationsvurdering
- Tilbudsevaluering
- Artikel 43 udbudsrapport

Målgruppe:
Kurset er relevant for dig, som er ansat som ordregiver i stat, region, kommune, selvejende institutioner eller offentligretlige organer. Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.
Kurset er også relevant for dig, hvis du er er ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed.

Program, pris og tilmelding på Nohr-Con's hjemmeside her

OBS: Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohr-Con's Certificeringsprogrammer "Udbudsret for klassisk sektor" eller "Udbudsret for forsyningssektor". Se videoen om certificeringsprogrammet ude til højre.

Undervisningsadresse

12. maj 2015, København
12. november 2015, AarhusKontaktinformation
Nohr-Con ApS
Enghavevej 40, 3. sal
1674 København V
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.758