Prækvalifikation og tilbudsevaluering i praksis

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)

På dette Nohr-Con kursus får du intens træning i at arbejde med prækvalifikation og tilbudsevaluering. Du får vist metoder, konkrete værktøjer og dokumentformuleringer, som du kan bruge i dit arbejde med prækvalificering af tilbudsgivere og tilbudsevaluering og bliver klædt endnu bedre på til at skabe sammenhæng mellem mål og resultat af din udbudsforretning.

I kursusmaterialet indgår en værdifuld værktøjskasse af dokumentskabeloner og redskaber, du kan tilpasse og bruge i dit daglige arbejde, herunder f.eks. til:

- Prækvalifikationsanmodning
- Prækvalifikationsvurdering
- Tilbudsevaluering
- Artikel 43 udbudsrapport

Målgruppe:
Kurset er relevant for dig, som er ansat som ordregiver i stat, region, kommune, selvejende institutioner eller offentligretlige organer. Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.
Kurset er også relevant for dig, hvis du er er ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed.

Program, pris og tilmelding på Nohr-Con's hjemmeside her

OBS: Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohr-Con's Certificeringsprogrammer "Udbudsret for klassisk sektor" eller "Udbudsret for forsyningssektor". Se videoen om certificeringsprogrammet ude til højre.

Undervisningsadresse

12. maj 2015, København
12. november 2015, AarhusKontaktinformation
Nohrcon ApS
Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.281