Kategorier
Indryk kursus nu!

Sådan laver du udbudsmaterialet

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse
På dette Nohr-Con kursus arbejder du intenst med, hvordan du opbygger og formulerer dit udbudsmateriale - dvs. udbudsbekendtgørelse, udbudsbetingelser, kravspecifikation og kontrakt. Du bliver skarpere på at formulere succeskriterier for udbud, tænke selektionstragten igennem og få skabt sammenhæng i udbudsmaterialet, og du får konkrete metoder til at opbygge kravspecifikation og inspiration til at formulere kriterier og krav, koncipere kontrakt m.m.

Med hjem får du en omfattende deltagerhåndbog med masser af inspiration til formuleringer og dokumenteksempler, som du kan bruge og tilpasse til de konkrete udbud, du arbejder med. Inden kurset får du udleveret materiale til gennemlæsning – og vil skulle forberede eksempler på succeskriterier og kravformuleringer.

Målgruppe:
Kurset er relevant for dig, som er ansat som ordregiver i stat, region, kommune, selvejende institutioner eller offentligretlige organer. Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.
Kurset er også relevant for dig, hvis du er er ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed.

Program, pris og tilmelding på Nohr-Con's hjemmeside her

OBS: Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohr-Con's Certificeringsprogrammer "Udbudsret for klassisk sektor" eller "[address]http://www.nohr-con.com/dk/cour...". Se videoen om certificeringsprogrammet ude til højre.

Undervisningsadresse

22.-23. april 2015, København
20.-21. oktober 2015, AarhusKontaktinformation
Nohrcon ApS
Enghavevej 40, 3. sal
1674 København V
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.594