Contract Management for udbudssektoren

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse

På dette Nohrcon kursus får du viden om, hvordan du følger op på kontrakternes resultatkrav, så din organisation får det maksimale udbytte af jeres indkøbskontrakter.

Du får inspiration til, hvordan I kan skabe overblik over kontraktforholdet, og bedre kan identificere, analysere og håndtere juridiske, finansielle og operationelle risici. I denne forbindelse vil vi bl.a. fokusere på sammenspillet mellem kontraktindhold, processer og relationshåndtering samt standardisering og automatisering af kontraktstyringen.

Målgruppe:
Kurset er relevant for dig, som er ansat som ordregiver i stat, region, kommune, selvejende institutioner eller offentligretlige organer. Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.
Kurset er også relevant for dig, hvis du er er ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed.

Program, pris og tilmelding på Nohrcon's hjemmeside her

OBS: Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcon's Certificeringsforløb "Certificering i udbudsret" eller "Certificering i udbudsret for forsyningssektoren".

Undervisningsadresse

Afholdes løbende i København og Aarhus.Kontaktinformation
Nohrcon ApS
Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark

Peter Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.563