Kategorier
Indryk kursus nu!

Arbejdsmiljøkoordinator – bliv opdateret på viden!

I alt DKK 2.275 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
Opdatering på viden og regler en forudsætning for fremtidssikret arbejdsmiljøkoordinering.

Som arbejdsmiljøkoordinator har du stor indflydelse på arbejdsmiljøet i bygge- og anlægsbranchen. Din stil og dine beslutninger har derfor betydning for arbejdsmiljøet og trivslen på byggepladsen. Men arbejdsmiljø i bygge- og anlægsbranchen er en kompleks størrelse med mange interesser, udfordringer, konflikter og barrierer - og det kan være svært at overskue alle fagområder og regler.

Arbejdsmiljø og økonomi hænger uløseligt sammen, så vil du som arbejdsmiljøkoordinator skabe resultater, skal du tænke arbejdsmiljøet ind i projekteringen.

Kurset fokuserer på metoder til at arbejde forebyggende med arbejdsmiljøkoordineringen, så et godt arbejdsmiljø bliver et fælles mål for alle involverede dvs. bygherre, projekterende, byggeledere, entreprenører og håndværkere. Målet er, at arbejdsmiljøkoordinator bliver
bevidst om sin rolle og de muligheder, der er for at fremme et godt arbejdsmiljø i praksis. Relevant lovgivning, adfærd, anerkendende arbejdsmiljø, motivation, risikovurdering og planlægning er derfor centrale temaer på kurset.

Aktiv deltagelse og erfaringsudveksling vægtes højt på kurset, hvor der desuden er lagt stor vægt på praktiske eksempler og cases, som arbejdsmiljøkoordinator kan relatere sig til.

Kurset består af 1 kursusdag. Underviserne har alle praktisk erfaring med arbejdsmiljøkoordinering, og undervisningsformen vil veksle mellem fælles drøftelser, undervisning og arbejde i grupper. Kurset henvender sig til alle arbejdsmiljøkoordinatorer i bygge- og anlægsbranchen.Undervisningstid: Fra kl. 8.00 – 15.00.
Pris: 2.275 kr. pr. pers. ekskl. moms
Ekskl. moms - inkl. fuld forplejning.

Tilmelding:
Kursusafdelingen: amkursus@alectia.com – tlf.: 88 19 18 00 eller
Lene Petersen på mail: lpe@alectia.com – tlf. 30 10 96 15

Se vedhæftet for fuld program.

Kurset udbydes også som virksomhedskursus. Kontakt os for yderligere informationer.

ALECTIA – en af Danmarks førende arbejdsmiljørådgivere afholder både åbne supplerende arbejdsmiljøkurser såvel som virksomhedsrettede kurser af høj kvalitet.

Undervisningsadresse

Kursussted:
Kolding
København
AarhusKontaktinformation
Alectia A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum
Danmark

Kursus afdelingen
Telefon: +45 88191800


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.845