Kategorier
Indryk kursus nu!

Offshore - isolering

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Kolding Kommune
Periode(r)
Forudsætninger
At man har deltaget i det 6 ugers plade isoleringskursus


Køleisolering - Foamglas
Info
Kursusnr.: 47951
Varighed: 3,0

Målgruppe
Ufaglærte og faglærte, der har eller søger beskæftigelse inden for isolering af tekniske installationer med specielle krav til isoleringsevne.3,0 dage

Formål
Deltagerne kan gennemføre opmåling og tilskæring af foamglas samt montere disse på relevante emner. Deltagerne kan vurdere om varmetab/kuldetab bliver reduceret i forhold til produktets isoleringsevne. Desuden kan deltagerne beskrive hvilke sikkerhedskrav, der stilles til arbejdet med montering af foamglas og sikre, at disse overholdes såvel on- som offshore. Endelig kan deltagerne foretage evaluering og kvalitetssikring af eget arbejde, samt dokumentere og redegøre for valg af løsning.

Indhold
Deltagerne kan gennemføre opmåling og tilskæring af foamglas i forskellige udformninger, skåle bøjninger og tee stykker samt montere disse på relevante emner. Deltagerne kan vurdere om varmetab samt kuldetab bliver reduceret i forhold til produktets isoleringsevne samt vælge den metode, der giver den bedste isoleringsevne. Desuden kan deltagerne beskrive hvilke sikkerhedskrav, der stilles ved arbejdet med montering af foamglas i forbindelse med såvel on- som offshorearbejde samt sikre, at disse overholdes. Endelig kan deltagerne foretage evaluering og kvalitetssikring af eget arbejde samt dokumentere og redegøre for valg af løsning.


Pladeisolering i Offshore- og olieindustri
Info
Kursusnr.: 47272
Varighed: 5,0

Målgruppe
Tekniske isolatører og andre faglærte og ufaglærte, der har erfaring og viden om pladeudfoldning og som har eller søger beskæftigelse inden for teknisk isolering i Offshore- og olieindustrien.

Formål
Deltagerne kan fremstille avanceret pladebeklædning til Offshore- og olieindustrien og montere vandafvisende pladebeklædning samt sikre at pladebeklædningen overholder gældende standarder, normer og forskrifter inden for branchen.

Indhold
Deltagerne kan fremstille avanceret pladebeklædning til Offshore- og olieindustrien samt sikre at pladebeklædningen overholder gældende standarder, normer og forskrifter inden for branchen. Deltagerne kan ligeledes montere vandafvisende pladebeklædning, der følger gældende normer og retningslinjer som beskrevet i CINI-normen og Norsok, og kan begrunde valg af værktøjer, materialer og metoder ud fra gældende vejledninger om arbejde på Nordsøen. Deltagerne kan endvidere kvalitetsvurdere eget arbejde og sikre, at arbejdet udføres under hensyntagen til regler for miljø, sundhed og sikkerhed.

Undervisningsadresse

AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 KoldingKontaktinformation
AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 Kolding
Danmark

Vibeke Pedersen
Telefon: +45 76373743
Fax: +45 76373700


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.551