Kategorier
Indryk kursus nu!

EU-Efteruddannelse for buschauffører m/køreteknik

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Kolding Kommune
Periode(r)
EU-Efteruddannelse for buschauffører - oblig. del
Info
Kursusnr.: 40530
Varighed: 3,0

Målgruppe
Buschauffører, som ønsker at gennemføre den obligatoriske del af efteruddannelsen jf. bek. nr. 177 af 25. februar 2013 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport.

Formål
Buschauffører erhverver den obligatoriske del af efteruddannelsen jf. bek. nr. 177 af 25. februar 2013 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport.

Indhold
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse og suppleret med yderligere 2 dages uddannelse, på lovlig vis bestride jobbet som buschauffør jf. bek. nr. 177 af 25. februar 2013 § 22 stk. 1 nr. 1 - 4, stk. 2 og stk. 3, på grundlag af sin viden om færdselsregler, regler for arbejdstid, køre- og hviletid, transportlovgivning samt kendskab til trafiksikker, defensiv og energirigtig kørsel.Deltageren kan udføre førstehjælp ved hjertestop jf. Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesplan.


Køreteknik
Info
Kursusnr.: 45122
Varighed: 2,0

Målgruppe
Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Formål
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse på et køreteknisk anlæg godkendt af Færdselsstyrelsen, gennem teori om kørselsdynamik og mekaniske/fysiske muligheder og begrænsninger samt vej-, vejr- og trafikforhold, reagere hensigtsmæssigt i vanskelige og pludseligt opståede situationer og anvende korrekt styre-, bremse-, undvige- og afværgeteknik.

Indhold
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse på et køreteknisk anlæg godkendt af Færdselsstyrelsen, gennem teori om kørselsdynamik og mekaniske/fysiske muligheder og begrænsninger samt vej-, vejr- og trafikforhold, reagere hensigtsmæssigt i vanskelige og pludseligt opståede situationer og anvende korrekt styre-, bremse-, undvige- og afværgeteknik. Den praktiske kørsel omfatter: - Tør langbane med bremse- og undvigeøvelse. - Glat langbane med bremse- og undvigeøvelse. - Styreøvelse i kurve. - Tør behændighedsbane med reaktionsøvelse. - Slalomøvelse. - Dobbelt undvigeøvelse uden bremsning. - Glat bakke med gearskift og igangsætning opad. - Udskridning ved kørsel nedad. Inden gennemførelsen af den praktiske køreteknik skal deltageren have gennemgået gældende sikkerhedsregler for køreteknisk undervisning, således at vedkommende kan anvende den erhvervede viden i forbindelse med afvikling af de praktiske køretekniske øvelser.

Undervisningsadresse

AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 KoldingKontaktinformation
AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 Kolding
Danmark

Janne Holm
Telefon: +45 76373731
Fax: +45 76373700


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.594